Provoni dhomën tuaj të parë privat, jopublik të demo
Bashkohuni dhomës me InterChat-Id tuaj

12 digits
Bashkohu
Identifikimi i anëtarit
Regjistrohuni për një llogari demo të lirë
E-Mail: 
Emri i parë
Mbiemri
Error: Google.Apis.Requests.RequestError User Rate Limit Exceeded [403] Errors [ Message[User Rate Limit Exceeded] Location[ - ] Reason[userRateLimitExceeded] Domain[usageLimits] ] : 
Error: Google.Apis.Requests.RequestError User Rate Limit Exceeded [403] Errors [ Message[User Rate Limit Exceeded] Location[ - ] Reason[userRateLimitExceeded] Domain[usageLimits] ] : 
Vendi
Pranimi i kushteve
të shërbimit:
 
Regjistrohuni
Video Udhëzimi në Youtube (gjermanisht)
Feedback
Për të përmirësuar vazhdimisht shërbimin tonë, ne do të dëshironim të ju lutemi të na jepni mendimin tuaj:

Dërgo
FAQ - Pyetjet e bëra shpesh
  
Çfarë është e veçantë për InterChat.online?

Me InterChat, ju mund të bisedoni me këdo në tokë në gjuhën e saj amtare duke rezervuar dhoma personale të bisedave. Interchat përkthen gjuhën tuaj në çdo gjuhë tjetër duke fluturuar mes të gjithë anëtarëve të dhomës së chat. Ju mund të komunikoni me partnerët tuaj të biznesit, miqtë apo të afërmit tuaj jashtë shtetit.

Best. A mund të takoj njerëz ndërkombëtarë këtu?

Jo! InterChat.online nuk është flirt publikisht. Dhomat e bisedës që përdoren në InterChat.online janë gjithmonë private. Qiramarrësi aktual i dhomës dhe anëtarët e grupit vendosin vetë, të cilët mund të hyjnë në dhomë dhe të diskutojnë me ju.

Cilat gjuhë mbështeten përgjithësisht?

Të gjitha gjuhët e mbështetura nga Google Translate. Këto aktualisht janë 104 gjuhë.

Në çdo dhomë chat mund të flisni në çdo gjuhë?

Në teori, po. Por qiramarrësi i dhomave mund të vendosë për veten se cilat gjuhë janë të lejuara në çdo dhomë.

Çfarë kushton versioni i plotë?

Dhomat mund të rezervohen për një ditë, një javë, një muaj ose një vit. Një ditë e vetme (24 orë) fillon me 2 Euro. Sa më gjatë të jetë rezervuar periudha, më e lirë është llogaritur në ditë.

A mund të përdor disa dhoma chatimi njëkohësisht?

Po, si një klient me një version të plotë, mund të hapësh sa më shumë dhoma chatesh sa të pëlqesh brenda periudhës së rezervuar.

Sa zgjat një dhomë chatesh?

Ju vendosni vetveten sa më shpejt që të jeni qiramarrës pagues. Dhomat mund të merren me qira për një ditë (24 orë), një javë, një muaj, 3 muaj, 6 muaj ose një vit të plotë.

Kush përcakton se kush lejohet të hyjë në dhomë?

Kjo përcaktohet nga qiramarrësi i dhomës dhe nga anëtarët e ftuar. Qiramarrësi i dhomës mund të caktojë një fjalëkalim për të hyrë në dhomë.

Si mund të ftoj partnerët e mi të diskutimit?
Mënyra më e lehtë është të dërgosh lidhjen për të hyrë në dhomat e bisedave në një e-mail të dërguar nga InterChat.online. Gjithashtu mund të merrni një fotografi të një kodi QR nga ekrani dhe ta dërgoni atë nëpërmjet WhatsApp, për shembull. Ose dikendoni telefonin InterChat-Id të dhomës dhe partneri juaj bisedues e fut atë në faqen e fillimit të InterChat.online.

Çfarë ndodh nëse hyj në dhomë shumë vonë dhe të tjerët tashmë janë zhdukur?

Çdokush që hyn në dhomë, në çdo kohë, mund të shohë historinë e plotë të bisedave në gjuhën e tyre amtare, për aq kohë sa ajo nuk është e mbyllur.

Mund të eksportohet historia e bisedës?

Po, si përdorues i regjistruar mund të eksportojë historinë e bisedave në të gjitha gjuhët.

A mund të jetë dhoma e mbrojtur me fjalëkalim?

Po, si një përdorues i versionit të plotë, gjithashtu mund të mbrosh fjalekalimin për dhomat e bisedave.

A është InterChat.online falas?

Versioni demo është pa pagesë. Funksionet e zgjeruara janë të ngarkueshme. Çmimet fillojnë me 2 € për një numër të pakufizuar të dhomave të bisedave në ditë.

Si ndryshon versioni demo nga versioni i plotë?
Si një qiramarrës që paguan, ju mund të përdorni sa më shumë dhoma chat ashtu siç dëshironi. Si klient demo gjatësia maksimale e tekstit për një mesazh është e kufizuar në 100 shenja, si qiramarrës pagues nuk është. kufizuar. Përdoruesit e demo mund të përkthejnë vetëm 5000 shenja në ditë, duke paguar qiramarrësit pa kufij.

A mund të bllokoj përkohësisht një dhomë chat?

Po, si përdorues i regjistruar mund të vendosni se cilat dhoma chat janë bllokuar përkohësisht.

A ka edhe një aplikacion për telefonat celularë për InterChat.online?

Fatkeqësisht jo ende. Por gjithashtu mund të veprosh me aplikacionin nëpërmjet shfletuesit të telefonit ose tabletit tuaj celular.

Si e di se kush është në dhomë?

Ka një funksion "Kush është online?" që tregon se kush është ende në dhomë.

Çfarë mund të përdor dokumentin për?

Ky dokument mund të redaktohet nga çdo anëtar i dhomës së chat në të njëjtën kohë. Megjithatë, vini re, se secili anëtar mund të fshijë punën e anëtarit tjetër.

Si mund ta përkthej?

Sistemi përdor makinat më të mira të përkthimit në botë, DeepL dhe Google Translate.

A do të thotë kjo që të gjitha informatat personale i transferohen Google?

Për pjesën më të madhe, po. Megjithatë, të gjitha numrat e diskutuar në sallën e bisedave automatikisht anonojnë nga sistemi përpara se ato të transmetohen në shërbimin e përkthimit.

Cilat metoda të pagesës janë të mbështetura?

Paypal, SEPA, Visa, MasterCard dhe AMEX.

A është InterChat.online vërtet i sigurtë?

Ashtu si çdo aplikim në internet, është po aq i sigurt sa përdoruesit e saj lejojnë që të jetë. Nëse dërgoni lidhjen në dhomën tuaj të bisedës për njerëz të pabesueshëm, biseda juaj nuk është më e sigurt. Ju mund të caktoni një fjalëkalim 4-shifror në çdo dhomë. Kjo zvogëlon probabilitetin e qasjes së paautorizuar në 1: 1.000.000.000.000 * (62 ^ 4).

            

© 2023 by Fischbacher Software. See our Terms Of Service. [0]