Обидете се со првата приватна, не јавна демо соба
Приклучи се во соба со вашиот InterChat-Id
Пријава на член
Пријавете се за бесплатна демо сметка
E-Mail: 
Име
Презиме
Error: Google.Apis.Requests.RequestError User Rate Limit Exceeded [403] Errors [ Message[User Rate Limit Exceeded] Location[ - ] Reason[userRateLimitExceeded] Domain[usageLimits] ] : 
Error: Google.Apis.Requests.RequestError User Rate Limit Exceeded [403] Errors [ Message[User Rate Limit Exceeded] Location[ - ] Reason[userRateLimitExceeded] Domain[usageLimits] ] : 
Земја
Прифати термини
на сервисот:
 
Регистрирај се
Видео клипови на YouTube (германски)
Повратни информации
Со цел континуирано да ја подобруваме нашата услуга, би сакале да побараме од вас да ни дадете свое мислење:

Испрати
Најчесто поставувани прашања
  
Што е посебно за InterChat.online?

Со InterChat, можете да разговарате со било кој на земјата на својот мајчин јазик со резервации на лични виртуелни простории за разговор. Interchat го преведува вашиот јазик во друг јазик во лет помеѓу сите членови во собата. Можете да комуницирате со вашите деловни партнери, пријатели или роднини од странство.

Кул. Може ли да се сретнам со меѓународни луѓе овде?

Не! InterChat.online не е флерт јавно. Соби за разговор што се користат во InterChat.online се секогаш приватни. Сегашниот закупец на собата и членовите на групата сами одлучуваат, кој може да влезе во собата и да разговара со вас.

Кои јазици се генерално поддржани?

Сите јазици поддржани од Google Translate. Овие се моментално 104 јазици.

Во која било соба за разговор можете да зборувате на било кој јазик?
Во теорија, да. Но закупецот на собите може да одлучи за себе кои јазици се дозволени во секоја соба.

Што чини целосната верзија?

Собите можат да се резервираат за еден ден, една недела, еден месец или една година. Еден ден (24 часа) започнува со 2 евра. Колку подолг е резервираниот период, поевтино се пресметува на денот.

Може ли да користам неколку виртуелни простории за разговор во исто време?

Да, како клиент со целосна верзија, можете да отворите што повеќе виртуелни простории за разговор како што сакате во вашиот резервиран период.

Колку време отворена соба за разговор?

Вие сами одлучете штом сте платеник за закуп. Собите можат да се изнајмат за еден ден (24 часа), една недела, еден месец, 3 месеци, 6 месеци или цела година.

Кој одредува на кого му е дозволено да влезе во собата?

Ова го одредува закупецот на собата и поканетите членови. Закупецот од соба може да назначи лозинка за да влезе во собата.

Како можам да ги поканам моите партнери за дискусија?

Најлесниот начин е да го испратите линкот за да влезете во собите за разговор во е-пошта испратена од InterChat.online. Можете, исто така, да направите слика на QR-код од екранот и да го испратите преку WhatsApp, на пример. Или го диктирате InterChat-Id на собата преку телефон и вашиот партнер за разговор влегува на почетната страница на InterChat.online.

Што се случува ако влезам во собата премногу доцна, а другите веќе нема?

Секој кој влегува во собата, во секое време, може да ја види целата историја на разговор на нивниот мајчин јазик, сè додека не е заклучена.

Може ли историјата на разговор да се извезува?

Да, како регистриран корисник можете да ја известите историјата на разговорот на сите јазици.

Може ли соба да биде заштитена со лозинка?

Да, како корисник на целосната верзија исто така можете да ги заштитите вашите разговорни простории.

Дали InterChat.online е слободен?

Демо-верзијата е бесплатна. Продолжените функции се наплаќаат. Цените започнуваат со 2 € за неограничен број часови за разговор дневно.

Како демо верзија се разликува од целосната верзија?

Како плаќаат закупец можете да го користите како многу чет соби како што сакате. Како демо клиент, максималната должина на текст за порака е ограничена на 100 знаци, како плаќач за закуп не е. ограничен. Демо корисниците можат да преведат само 5000 знаци дневно, плаќањето на станарите нема граници.

Може ли привремено да блокирам соба за разговор?

Да, како регистриран корисник можете да одлучите кои виртуелни простории за разговор се привремено блокирани.

Дали има и апликација за мобилни телефони за InterChat.online?

За жал уште не. Но, исто така можете да ја користите апликацијата преку прелистувачот на вашиот мобилен телефон или таблет.

Како да знам кој е во собата?

Постои функција "Кој е онлајн?" кој ви покажува кој е уште во собата.

За што можам да го користам документот?

Овој документ може да го уредува секој член од собата во исто време. Сепак, забележете дека секој член може да ја избрише работата на другиот член.

Како да преведувам?

Системот ги користи најдобрите машини за преведување во светот, DeepL и Google Translate.

Дали ова значи дека сите лични податоци се пренесуваат на Google?

Во најголем дел, да. Сепак, сите броеви дискутирани во салата за разговор автоматски се анонимизираат од системот пред да се пренесат на услугата за преведување.

Какви методи за плаќање се поддржани?

Paypal, SEPA, Visa, MasterCard и AMEX.

Дали InterChat.online навистина е сигурен?

Како и секоја апликација на Интернет, таа е толку сигурна како што нејзините корисници дозволуваат да биде. Ако ја испратите линкот до вашата соба за разговори со недоверливи луѓе, вашиот разговор повеќе не е безбеден. Затоа можете да назначите 4-цифрена лозинка за секоја соба. Ова ја намалува веројатноста за неовластен пристап до 1: 1.000.000.000.000 * (62 ^ 4).

            

© 2023 by Fischbacher Software. See our Terms Of Service. [0]